FRESH

Colectia  IKEA  X  BEA AKERLUND, activista in moda

Image result for bea akerlund for ikea

 

Recent a fost lansata  colecția limitată OMEDELBAR, creată în colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți stiliști și designeri de costume din lume, Bea Åkerlund, care a lucrat cu nume precum Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna, etc. Cu produse precum pălării mari de sticlă, sau perne în formă de buze și cutii inedite pentru depozitare, OMEDELBAR este o colecție care include tot ce trebuie pentru a-ți expune îmbrăcămintea, accesoriile – și personalitatea!

 

Image result for bea akerlund for ikea

 

 

Colecția OMEDELBAR este compusă din 35 de produse care marchează individualitatea și creativitatea și reflectă mantra personală a designerului „B. who you are”. Produsele creează senzația unui dormitor exclusiv sau a unui dressing în care ți-ai dori să zăbovești pentru totdeauna. Pe lângă dungi și culoarea roșie, un alt element cheie al designului colecției OMEDELBAR, care inseamna Imediat, este jocul dimensiunilor – cum ar fi transformarea unui ceas de buzunar într-un ceas mare pentru perete și crearea unei oglinzi pentru machiaj supradimensionate.

 

 

 

 

 

 

„B. WHO YOU ARE” înseamnă să te accepți așa cum ești, indiferent de ce gândește lumea despre tine. Este vorba despre individualitate și creativitate – două elemente esențaile ale OMEDELBAR. Am vrut să fie distractivă, recognoscibilă și accesibilă tuturor”, a explicat Bea Åkerlund, care se descrie ca o activistă a modei și este cunoscută drept unul dintre cei mai influenți stilisti și designeri de costume din industrie, colaborând cu nume precum Madonna, Beyoncé, Lady Gaga și Rihanna. “Cu această colecție sper să inspir oamenii să gândească în afara tiparelor, să-i facă să-și asume riscuri și să se distreze, să cumpere ceva ce nu s-ar fi așteptat să găsească la IKEA. Pur și simplu – să îi inspirăm pe oameni să își trăiască viața mai mult!”, a adăugat Bea.

 

“A fost distractiv să lucrăm cu Bea! Are o perspectivă atât de diferită, un adevărat artist din toate punctele de vedere. Întotdeauna plină de idei și de energie creativă”, a descris Karin Gustavsson, Creative Leader pentru OMEDELBAR, colaborarea cu Bea. Ea a      contactat-o pe Bea după ce a auzit-o vorbind la un post de radio suedez. Bea s-a bucurat de colaborarea cu IKEA și a adăugat că a avut o mulțime de idei, dar a trebuit să renunțe la unele dintre ele, cum ar fi o canapea imensă în formă de pantof, având în vedere modul de lucru al companiei IKEA – cu ambalarea și transportul în pachete plate. În colecția OMEDELBAR, Bea a dat viață celei mai populare pălării, inspirate de Alice în Țara Minunilor, care a devenit o vază pe care o poți umple chiar și cu produse pentru baie.

 

 

Image result for bea akerlund for ikea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *