Beauty SPOTMY EDIT

HOT Beauty Details + AQUAFIL LIGHT, cel mai light demachiant

Delpozo

Charlotte Ronson

Spatii negative

Nu stiu exact spre ce va indreptati cu gandul cand auziti aceste doua cuvinte, insa in contextul nostru charming,  ele se refera la vestigii ale unei manichiuri retro care a revenit in forta, pe neasteptate. In anii 50, moda impunea tinerelor sa lase libera semiluna unghiei, colorand doar restul. Acum, sa incercam reversul, plus o groaza de alte variante de interpretare libera.

Dion Lee

Impletituri messy

OKay, poate nu sunt cel mai usor de realizat dar exista o groaza de tips-uri in reviste si, the most helpful, videoclipuri in care impatimitele hairstyling-ului ne ofera toate detaliile necesare realizarii lor. Cu putina determinare si rabdare, sigur veti reusi.

 

 

Mara Hoffman

09-rag-bone-spring-2015-runway-hair-h724 Rag & Bone

Marissa Webb

Eyeliner jucaus

Pe langa clasicul cat eye, sexier than sexy, mai avem o groaza de linii personale care de abia asteapta sa ne deseneze emotiile si sa ne contureze starile. Cat despre glitter… ce mai putem adauga ? In dozajul corect, este… pixie dust!

 

Cushnie et Ochs

 

Nanette Lepore

Anthony Vacarello

 

 

 

 

Chanel Couture

Last, but not least, Aquafil

 PS: Vorbind despre beauty details, trebuie sa nu uitam niciodata de cea mai importanta etapa a ritualului de machiere – DEmachierea. Si pentru aceasta, vom avea mare nevoie de un demachiant foarte bun, testat si de yours truly cu rezultate extrem de imbucuratoare. Are o formula extrem de usoara, care nu lasa pielea grasa (ceea ce se intampla adesea in cazul multor demachiante). Este vorba despre Aquafil Light de la Ivatherm.

Specficatii tehnice:

AQUAFIL LIGHT, LAPTE DEMACHIANT LEJER, recomandat pentru curățarea zilnică a pielii sensibile, normale sau mixte. Înlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Prin compoziția sa special concepută pentru pielea normală sau mixtă, laptele demachiant are proprietăți anti-inflamatorii și hidratante. Ajută la eliminarea toxinelor și îmbunătățește respirația cutanată. Cu o textură fină și lejeră, curăță pielea cu delicatețe. Aquaxyl are acțiune hidratantă prin echilibrarea fluxului hidric cutanat. Ca urmare a limitării pierderilor de apă şi optimizării rezervelor hidrice, pielea devine suplă, fină şi elastică. Calmiskin este bogat în flavonoide, iar apa termală Herculane atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţile ei calmante şi anti-iritante.

With anticipation,

Silvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *