Beauty SPOTMY EDIT

In cautarea fondului de ten perfect: Joviale de la Ivatherm

 

     A mon avis, fondul de ten este cea mai importanta partea a alcatuirii unui machiaj, si anumite conditiii, am impresia ca ar putea inlocui orice altceva ce pare indispensabil la prima vedere.  Chiar si fara eyeliner sau ruj, o piele perfecta intr-o nuanta unitara este tot ce ai nevoie. Instant beauty, as putea spune. Simplele noastre trasaturi sunt de ajuns, veti vedea. Demult am ajuns la aceasta concluzie si cred ca acum nimic nu mi-o mai poate schimba, deoarece s-a confirmat de mult  prea multe ori. Ca sa recapitulam, orice poate lipsi din portfardul nostru, dar nu fondul de ten!

    Am incercat fondul de ten Joviale de la Ivatherm  si am fost foarte placut surprinsa. Am observat o acoperire foarte buna, in special in zona de sub ochi, care este cea mai importanta, in special pentru cele care nu folosesc si anticearcan sau primer. Din lipsa de timp, sau pur si simplu pentru ca mi se pare ca fondul de ten ar trebui sa fie suficient, ajung sa ma bazez pe un singur, sa-l numim asa, obiect estetic 🙂 Ca sa nu mai adaug ca astept si un finish uscat si mat, ca si cand as fi aplicat si pudra. Eh, le vrem pe toate, de ce sa nu recunoastem 😉 Avand atatea asteptari, fondul de ten trebuie sa fie unul extrem de bun, ca sa ma declar multumita.  Si Joviale a reusit  sa-mi indepplineasca toate aceste cerinte. Aspectul conferit fost intr-adevar unul foarte fin, ca de satin, iar rezistenta sa in timp a fost foarte buna. Si nu contine mult-temutii parabeni, din fericire. Daca termenul jovial provine de la zeul Jupiter, planeta sa fiind considerata izvorul bucuriilor si al norocului, putem spune ca Joviale de la Ivatherm este firicelul nostru spre izvorul personal de frumusete.

 
 
 
 

CARTICICA TEHNICA

 
 
 

Un machiaj reusit aduce pe chipul femeii un aspect natural al frumuseii sale. “Noul fond de ten Ivatherm vorbeste despre bucuria de a trai vesel, destins: JOVIALE. Am creat fondul de ten JOVIALE pentru a obine machiajul perfect, de lunga durata, cu grad mare de acoperire, ce face ca toate imperfeciunile si diferenele de culoare sa devina invizibile” – Rucsandra Hurezeanu, director general Ivatherm. Aspectul satinat al pielii este însusirea pielii sanatoase, colorate uniform si fara luciu. Machiajul dermocosmetic este special conceput pentru tenul sensibil, cu pigmeni 100% minerali, fara parfum si fara parabeni. Fondul de ten nu numai ca îi schimba înfatisarea, dar îi protejeaza tenul de poluarea din atmosfera, de schimbarile bruste de temperatura, deshidratare si de efectul extrem de nociv al ultravioletelor. Sa nu uitam ca, pe o piele sanatoasa, îngrijita si bine hidratata, fondul de ten arata mai bine.

          Formula JOVIALE este bogata în ingredienti activi hidratant. Datorita lor, pielea se menine supla, fina si elastica. Recomandam folosirea unei baze de machiaj hidratante, înainte de aplicare a fondului de ten. JOVIALE contine pigmeni naturali, în patru nuante.Uleiul de Jojoba si provitamina B5 (pantenol) îi confera un efect hidratant, mentinând supletea si elasticitatea pielii. Vitamina E (tocoferol) asigura protecia naturala a pielii prin reducerea stresului oxidativ. Filtrele solare asigura protecia împotriva radiaiilor solare (SPF 15) si împotriva îmbatrânirii cutanate.

 

 

 

 

 

Until next time,

Silvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *