FRESHMY EDITSpotlight

Karmen Pedaru, muza estona a lui Marc Jacobs

Karmen Pedaru

 

         Karmen Pedaru are genul acela de frumusete “clasica”, cu trasaturi dulci, feminine si greu de intalnit in prezent, in era manechinelor androgine ale caror fizionomii dure, angulare sunt interpretate ca a show of personality.

Pentru mine, ea reprezinta un fel de bringing beauty back, pentru ca, let’s FACE it, bizarre is just bizarre and beautiful will always be beautiul – you can quote me on this one. Cand am aflat pentru prima data numele sau, as fi jurat ca este romanca.

 

             Manechinul in varsta de 25 de ani din oraselul Kehra, Estonia, este mult timp preferata designerul Michael Kors si pana a-si incepe cariera in modelling era portarul echipei nationale feminine a Estoniei. Acum traieste la New York cu sotul sau.

         Dupa ce si-a inceput cariera la 15 ani cu un editorial in Teen Vogue, Karmen a prezentat apoi pentru toate marile case de moda din lume, ajungand in prezent sa fie pozitionata pe locul 4 in lume, conform Models.com. Colaborarea cu Marc Jacobs a fost una dintre cele mai prolifice din cariera sa, Karmen fiind imaginea colectiilor  si produselor sale in ultimii patru ani.

 

 

 

Karmen Pedaru

 

Trivia

 

Printre cele 5 piese de baza pe care fiecare femeie ar trebui sa le aiba in garderoba, Karmen alege  un clasic blazer, pantaloni din piele, o pereche fantastica de pantofi cu toc, o rochie neagra (nimic prea iesit din comun, subliniaza ea) si un palton cu o croiala timeless.

Intr-un interviu pentru Whowhatwear, manechinul estonian a declarat ca pentru ea combinatia perfecta este formata dintr-un T-shirt, o pereche de pantaloni din piele si tocuri inalte. (Karmen are 1.78, by the way.)

 

 

 

K. este foarte admirata si pentru stilul sau off duty. Daca ar putea sa faca schimb de garderoba cu cineva, ar alege-o pe Victoria Beckham, al carei stil il considera foarte asemanator cu al sau. Item-ul it al momentului il declara a fi haina de blana, desigur, ecologica 😉

Karmen Pedaru a fost, in toamna trecuta, imaginea liniei de parfumuri Marc Jacobs Signature – The Gold Fragrance, iar parfumul sau preferat este, what else, 24K Brilliant Gold, pentru notele sale floral-lemnoase.

Cand vine vorba despre social media, manechinul ne sfatuieste sa nu facem faux pas-ul de a posta tot ceea ce se intampla in fiecare secunda a vietii noastre, motiv pentru care si ea incearca sa fie mai cumpatata si sa dea share doar lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru ea.

Si pentru ai sai followers.

 

As putea sa ma uit ore intregi la imagini cu ea, dar it’s enough for now.

Love you, gorgeous girl.

 

Karmen Pedaru

 

With anticipation,

Silvia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *