Beauty SPOTFRESH

MAC is beauty & lansarea noului magazin

 

 

 

Colectia editie limitata MAC is beauty : Nu ai nevoie de rezervare…Vino si lasa-te rasfatata  in lumea incantatoare a cochetariei absolute, de unde vei iesi perfect aranjata si stralucitoare. Cand vine vorba despre nevoile tale de frumusete, nimic nu este prea mult.

Mult asteptatul brand de machiaj recunoscut mondial, M·A·C COSMETICS, a deschis un magazin nou in MEGA MALL. Una dintre cele mai influente si revolutionare companii din lume, din industria cosmetica, Make up Art Cosmetics (M·A·C) a deschis de curand cel de-al saselea magazin in MEGA MALL Bucuresti.  Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta”) reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M·A·C si-a deschis sufletul in fata lumii.

 
 

 
 

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 300 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano, si Paris. M.A.C. sprijina saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.
M.A.C este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

 
 

 
 

M.A.C continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine flagship, dintre care cel mai recent din Romania s-a lansat in MEGA MALL Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptati de la un magazin M.A.C (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul): design pur urban, produse inovatoare, colectii editie limitata si o echipa de make-up artisti profesionisti gata sa ofere cele mai bune sfaturi pentru look-uri in tendinte.

 
 

 

 

Cateva cuvinte despre M.A.C. COSMETICS

 
 

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti.De peste 30 de ani, M.A.C. si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Temelia succesului brand-ului M.A.C. – inovatie, originalitate si inventivitate – l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice.
Astazi, M.A.C., detinut de Estée Lauder Companies, reprezinta fundamentul culturii populare, al modei si al frumusetii. Abilitatea iesita din comun a companiei de a crea produse inovatoare si de a descinde pe noi piete a dus la dezvoltarea sa extraordinara, cu mai mult de 1400 de locatii in peste 70 de tari din lume. Produsele reprezinta o fuziune remarcabila intre formule profesionale, arta, culori si maiestrie. De la rujuri si mascara la fond de ten si pensule, produse remarcabile, initiative sociale si un spirit unic, individualist, M.A.C. continua sa atraga clienti din toate rasele, indiferent de sex si varsta din lumea intreaga.

 
 

 
 

Fondul M.A.C. pentru SIDA – inima si sufletul brand-ului M.A.C. Cosmetics – a fost fondat in 1994 pentru a sustine barbati, femei si copii afectati de HIV/SIDA la nivel mondial. MAF este leader in domeniul strangerii de fonduri pentru combarea HIV/SIDA, oferind ajutor financiar organizatiilor care lucreaza in regiuni si cu persoane defavorizate. Pana in prezent MAF a strans peste 350 de milioane de dolari (U.S.) exclusiv din vanzarea rujurilor si glossurilor M.A.C. VIVA GLAM, donand 100% din pretul de vanzare pentru lupta impotriva HIV/SIDA. Pentru mai multe informatii puteti vizita www.macaidsfund.org.

 
 
 

 
 

With anticipation,

Silvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *