Beauty SPOTFRESH

SNYGGIS, noutati de Valentine’s de la IKEA

Mic preambul

 
 
 

WE NEED IT. Chiar daca Valentine’s este supranumita cea mai comerciala sarbatoare – in special de catre cei carora, let’s be honest, nu le place sa-si exprime sentimentele sau pur si simplu nu au cui sa o faca – o zi in care celebram ceva atat de important ca dragostea nu trebuie sa treaca nesarbatorita, nu doar pentru ca viata e monotona (si aici am mai putea adauga) si trece cu iuteala fulgerului, iar orice prilej de bucurie nu trebuie scapat, stiti voi, cat si pentru ca Valentine’s Day inseamna acum dragoste in mult mai multe nuante. Chiar daca nu ne-am intalnit jumatatea, exista cel putin o persoana in viata noastra de la care vrem sa auzim ‘Te iubesc’, sau careia simtim nevoia sa-i marturisim aceasta din cand in cand. Asa, for reassuring. E adevarat ca nu ne trebuie o zi speciala in care sa spunem ceea ce simtim, dar… exista oare prea des cand vine vorba de Ich liebe dich? Asa ca…

 
 
 

 

Roz pudrat sau roz acadea?

 

 

 

“Ce alegi pentru cea mai romantică zi din an? Colecția în ediție limitată de Valentine’s Day din magazinul IKEA este plină de farmec. Farfuriile, paharele și accesoriile pentru cina în doi, luminițele pentru atmosferă, lumânările parfumate pentru răsfăț și ramele foto pentru momente dragi amintesc de un cântec iubit de toată lumea. Colecția SNYGGIS se numește și „Love is in the air”, pentru perioada în care iubirea „decorează” atmosfera”.

 
 

 

                                                   

 

 

 
 

 
 
 

PS: IKEA of Sweden va transforma desenul unui copil din România într-o jucărie de pluş!

 

Desenul lui Albert, un băiețel de 7 ani din România, este unul dintre cele zece desene câștigătoare ale competiției organizate la nivel global în Campania Jucăriilor de Pluș pentru Educație, ediţia 2014. Cele zece desene vor fi  transformate de designerii IKEA într-o colecție limitată de jucării de pluş, vândută începând cu noiembrie 2015 în magazinele IKEA din toată lumea.  Desenele sunt amuzante, creative și reflectă imaginația bogată a copiilor. Printre cele 10 creații se află un tigru-omidă, un sconcs cu numele de Stinky, dinozauri fioroși, o pată albastră cu un singur ochi și multe altele. Desenul câștigător din România este liliacul vesel imaginat de Albert, 7 ani.

 

„Am ales 10 creații câștigătoare dintre mii de desene realizate cu bucurie de către copii. Desenele finale sunt figuri fantastice, unice, care demonstrează că orice este posibil în imaginația copiilor. Jucăriile de pluș vor fi produse amuzante, simpatice și surprinzătoare, pline de personalitate. Noi am ajuns să îndrăgim aceste personaje și sunt sigură că ele vor fi foarte populare şi printre clienți”, a declarat Maria Thörn, Range Manager la Children’s IKEA.   „Credem că ştim de ce micul liliac arată aşa de surprins: este singurul din lume care poate zbura cu aripile orientate invers!” explică Maria Thörn elementul de originalitate al desenului din România.

 
 

Until next time,

Silvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *