Beauty SPOTFRESH

Sunlight, noua crema de fata SPF de la Ivatherm

IVATHERM

 

DESPRE  SUNLIGHT

 

Pana sa ajungem pe tarmul insorit marii sau macar pe marginea incinsa a unei piscine, ne expunem la soare zi de zi prin oras. Cea mai expusa zona? Fata, bineinteles.  Datorita efectului de sera, radiatiile de toate tipurile au devenit din ce in ce mai puternice si ne afecteaza fara sa ne dam seama.

Pentru a nu risca nimic, va recomand….

 
 
 

Ivatherm lanseaza un produs nou care oferă protecția completa UVA, UVB si IR pentru toate tipurile de piele sensibila. SUNLIGHT 50+ protejează ADN-ul celular, are proprietăți anti-inflamatorii, imuno-modulatoare si previne îmbătrânirea prematură a pielii. Pe termen scurt, radiațiile solare provoacă inflamație, pigmentare, arsuri, leziuni ale pielii. Pe termen lung, are loc afectarea sistemului imunitar, degradarea ADN-ului celular, îmbătrânire accelerată. Ele sunt răspunzătoare pentru explozia de cancere de piele, alergii, îmbătrânirea prematură a pielii, deficiențe imunitare și alte probleme grave de sănătate.

Radiațiile UV declanșează reacții foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediată și pe termen lung a pielii și părului. UVA penetrează pielea mai profund decît UVB, ceea ce determină afectare pe termen lung.  Radiațiile IR (IR–A, IR–B; IR–C) sunt responsabile de efectul de încălzire a pielii și generează cei mai mulți radicali liberi. 65% din IR-A penetrează epidermul și dermul, atingând țesutul subcutanat. Ele au un rol foarte important în îmbătrânirea prematură a pielii.

Radiațiile IR erau considerate benigne, însă cercetările recente au arătat că:

  • Determină formarea de radicali liberi la nivelul dermului și reduc semnificativ capacitatea anti-oxidantă a pielii;
  • Distrug fibrele de colagen, reduc elasticitatea și fermitatea pielii, determinând îmbătrânirea și formarea ridurilor;
  • Degradează matricea extracelulară și alterează proteinele structurale ale dermului.

 

SUNLIGHT 50+ hidrateaza si protejeaza pielea sensibila de efectele foarte nocive ale radiatiilor solare. Crema are un parfum plăcut, hipoalergenic și o textură lejeră, catifelata si care nu lasă urme albe. Se aplică ușor, chiar și pe pielea umedă, pe față, gât și decolteu, dimineața și înaintea expunerii la soare, reînnoind frecvent aplicarea. Compoziție:  filtre solare, Antileukine 6® (Extract de alge brune), Physavie (Fruct de Physalis).   SUNLIGHT 50+ nu conține parabeni și este testata dermatologic.

 

Va sugerez sa o aplicati inaintea fondului de ten, apoi veti sta fara griji 😉

 

 

Until next time,

 Silvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *