Fashion SPOTFRESH

YEEZY si muzele sale se intorc cu Sezonul 6

Imi aduc aminte un vers dintr-o melodie a lui Kanye West, in care o ea foarte indignata ii reproseaza lui: “You ain’t got no Yeezy, nigger ???” Strigator la cer, de-a dreptul. Yeezy se intoarce cu un Sezon 6 la fel de minimalist intr- paleta redusa si desavarsit aleasa de culori.

Domnul West a reusit sa duca destul de departe o linie de imbracaminte sport, care in prezent s-a dezvoltat si a ajuns sa reprezinte un fel de casual streetstyle. Simplitate. Nuante soft, catifelate, care se amesteca armonios una cu cealalta, fara stridente de niciun fel, fara contrapuncte, fara logo-uri. O curgere lina si senzuala. Jacheta supradimensionata masculina impreuna cu sandale cu o singura bareta, care fac piciorul sa para mai gol si mai suplu ca oricand.

Athleisure cu care nu ti-ar fi rusine sa apari nicaieri, pentru ca supranumitul “geniu al modei” Kanye a reusit sa le ridice cat de mult se putea, reusind sa faca prin ele adevarate comentarii culturale. Despre ce? Despre constiinta de sine. Cum? O serie de fotografii cu celebritati de Instagram cu numere astronomice de followeri, costumate unu la unu precum Kim: Paris Hilton, Sarah Snyder, Sami Miro, Amina Blue, Abigail Ratchford, surprinse in ipostaze absente stil paparazzi. Transformand astfel totul intr-un fel de challenge, si incercand, mai mult sau mai putin direct, sa lanseze o moda.

Cu sotia Kim Kardashian ca muza absoluta, colectia beneficiaza masiv de pe urma cultului celebritatii care ii inconjoara. Intr-adevar, asa cum subliniaza si criticii, cel mai mare punct de atractie al colectiilor Yeezy ramane Kanye West insusi si ideile sale unice. Era sa spun mai putin megaloman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *